peptid-termekek


A tartalomhoz

peptid-termekek

Ez az oldal nem Webáruház!

Peptidekről  és termékekről bővebben!Link: http://peptidek.uw.hu/peptidekrol-kicsit-bovebben-01.html

Táplálék kiegészítõ

Összesen: 16
Raktáron
A természetes baktériumflóra elõsegíti az emésztést, lebontva az élelmiszerek egyes összetevõit, így gyorsítva a hasznos anyagok mielõbbi felszívódását. A lakto- és bifidobaktériumok nem kis szerepet játszanak a bélnyálkahártya helyreállítási folyamatában. Mennyiségük csökkenésének következménye a káros baktériumok bélrendszeri elszaporodása és aktivizálódása.
Összetételében megtalálhatóak az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan sejtfal-lakto- és bifidobaktériumok komponensei, amelyek az emberi test számára a hasznos mikroflóra normális életterét képesek biztosítani.

Összetétele:
lakto- és bifidobaktériumok, echinacea kivonat, C-vitamin, laktóz, Ca sztearát, kovasav.
A csomagolás tartalma - 20 kapszula /0,31g

Alkalmazás
• emésztõrendszeri betegségek (elhízás, anyagcserezavarok, krónikus gyomor- és bélbetegségek)
• szív, tüdõ és máj betegségek
• gyakori megfázás
• allergiás betegségek
• krónikus gyomor és bélbetegségek
• krónikus idegrendszeri betegségek
• onkológiai betegségek
• kimerültség
• stressz
• nagy fizikai terhelés
• intenzív sportolás

A bél mikro-flórájának felborulhat mennyiségi és minõségi egyensúlya. Az antibiotikumok elterjedése és az ennek következtében kialakult túlzott antibiotikum fogyasztás hatására, egyre jobban alkalmazkodó-mutálódó baktériumok és egyéb kórokozók jelennek meg, amelyek további fertõzõ betegségeket okoznak. A fertõzõ betegségek számának emelkedése, valamint a vírusos, gombás fertõzések, és az allergia elterjedésével, mind inkább elõtérbe kerülnek az ember természetes mikroflóráját támogató, probiotikus készítmények. A hagyományos antibiotikumos kezelések helyett egyre elterjedtebb az úgy nevezett probiotikumok használata.

A készítmény dúsítva van olyan természetes immunmodulátorokkal, mint a C-vitamin és kasvirág kivonat.

Használati utasítás: Felnõtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, 1 kapszula evés közben, 2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül. Szükség esetén ismételhetõ.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés elõtt kérje az orvos tanácsát!
Ár: 3100 Ft.-
280 pont

http://peptidek.uw.hu/peptidekrol-kicsit-bovebben-01.html

Regenart

Raktáron
A gyermekláncfû gyökér kivonata monoterpén glikozidet, vagyis tarakszacint tartalmaz. Az emberi szervezetben a tarakszacin kettõs funkciót tölt be. Egyfelõl hat az ízület belsõ folyadékának (ami az ízületi porc tápláló környezete) minõségi összetételére, másfelõl ösztönzi a porcszövet helyreállító tényezõk kialakulását.
Erõs májvédõ, növeli a kitermelt epe mennyiségét, valamint az epe-sók kiválasztását. Elõsegíti az emésztést, megelõzi az epehólyag-gyulladás kialakulását, csökkenti a gáztermelést és szabályozza a bélmûködést.
Az immunrendszer különbözõ folyamataiban, mint anyagcsere-szabályozó vesz rész, valamint gátolja a gyulladásos folyamatok kialakulását. Célszerû a használata allergiák és gyulladások esetén, csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának lehetõségét.

Összetétele:
Gyermekláncfû gyökér kivonata, kondroitin-szulfát, articsóka kivonat, dihydroquercitin, segédanyagok:MKC, burgonya keményítõ.
A csomagolás tartalma - 20 kapszula /0,30g

Alkalmazás
• degeneratív ízületi és hátgerinc betegségek
• krónikus mérgezés,
• krónikus hepatitis
• biliáris dyskinesia (epehólyag rendszertelen összehúzódása)
• csökkent májfunkció

A Regenart védi a csont- és porcrendszert, ösztönzi a porc helyreállításához szükséges faktorok létrehozását, helyreállítja a sérült ízületeket, degeneratív ízületi és gerinc betegségekben is hatásos. Csökkenti az ödémát és gyulladást.
Mindez a máj anyagcsere folyamatainak gyorsításával következik be. A Regenart védi és helyreállítja az ízületi felületeket a tarakszacin kettõs hatásán keresztül (a porcszövet természetes cseréje az ízület belsõ folyadéka által). Ennek köszönhetõen a porcszövet kitisztul, és újfent visszanyeri önlétrehozó, megújulási képességét.
Az articsóka kivonat csökkenti a vér koleszterin tartalmát. Az érelmeszesedés megelõzésében és gyógyításában is használják, erõs májvédõ, a tartalmát képezõ aktív anyagok védik a májsejteket (a nitrovegyületek, alkaloidák, nehézfémek sói, alkohol okozta) mérgezéssel szemben. Az articsóka kivonat hatással van a lipidek, koleszterin, ketontestek anyagcseréjére és javítja a máj méregtelenítõ funkcióját.
A dihydroquercetin meggátolja a normális sejtek átváltozását degeneratív sejtekké, lassítja a daganatos szövetek terjedését, ezért fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának lehetõségét. Az immunrendszer különbözõ folyamataiban, mint anyagcsere-szabályozó vesz rész, valamint gátolja a gyulladásos folyamatok kialakulását. Célszerû a használata allergiák és gyulladások esetén

Használati utasítás:
Felnõtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, 1 kapszula evés közben, 2 alkalommal naponta.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés elõtt kérje az orvos tanácsát!
Ár: 3100 Ft.-
280 pont

Cinsil

Raktáron
A Cinszil-T táplálék kiegészítõ hatóanyagai elõsegítik az idõ elõtti öregedés megelõzését, az immunitás és antioxidáns státusz erõteljes növelését. A cink elengedhetetlenül szükséges szervezetünk összes sejtjének egészséges mûködéséhez. Fontos szerepet lát el az anyagcsere szabályozásában, fõbb hormonjaink, valamint több mint 200 enzim mûködését szabályozza. Segít beállítani vérünk sav-bázis egyensúlyát. A cink elõsegíti a fehérje szintézisét és az egészséges testsúly visszaállítását.
Az aszkorbinsavhoz hasonlóan a cink hátráltatja a vírusos fertõzések kialakulását, ösztönzi a fehérvérsejt-képzõdést (immunrendszerünk egyik daganatellenes összetevõjét) - és védi a neutrofilokat, a T-limfocitákat és a természetes daganatellenes sejtjeinket.

Összetétele:
Porcukor, glicerin, cink-citrát, B6 vitamin, stevioside-természetes édesitõszer, narancs aroma, tartrazin-szintetikus festõanyag, segédanyagok: MKC, Ca sztearát.
A csomagolás tartalma - 20 kapszula /1,0g

Alkalmazás:
• feszültség, stressz
• álmatlanság
• stroke
• agy- és fejsérülések
• allergia
• bõrbetegségek
• szénhidrát- és zsíranyagcsere
• cukorbetegség
• érelmeszesedés
• vasoneurosis (ér betegség)
• magas vérnyomás

Az aszkorbinsavhoz hasonlóan a cink hátráltatja a vírusos fertõzések kialakulását, ösztönzi a fehérvérsejt-képzõdést (immunrendszerünk egyik daganatellenes összetevõjét) - és védi a neutrofilokat, a T-limfocitákat és természetes daganatellenes sejtjeinket.
A cink másik fontos tulajdonsága, hogy képes korrigálni a vér cukorszintjét. Az ásvány segít a hasnyálmirigynek kitermelni az enzimet, és védi a vele összekapcsolt területeket azokon a sejtmembránokon, amelyek felelõsek a hormon bejutásáért a sejtekbe.
A piridoxin (B6 vitamin) különféle feladatokat lát el, amelyek közül a legfontosabb, hogy biztosítja az aminosavak anyagcseréjét. Emellett részt vesz olyan neuromediátorok cseréjében, mint a szerotonin és a dopamin.
A piridoxin nem csak a fehérje-anyagcserében játszik fontos szerepet, hanem a zsír- és szénhidrát-anyagcserében is. Fontos szerepe van az izmokban és májban összegyûlt szénhidrát vérbe történõ eljuttatásában.

Használati utasítás: Felnõtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, 1 tabletta evés közben, 2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés elõtt kérje az orvos tanácsát!
Ár: 2655 Ft.-
240 pont

Kalcil-T

Raktáron
A Kalcil-T összetétele természetes citrátokat, kalcium- és magnézium karbonátot, A, D3, E vitaminokat tartalmaz.
A különleges fehérjék mellett a kalciumionok biztosítják a bõr feszességét és rugalmasságát. Immunrendszer javító és antioxidáns hatása van. Csontritkulás és daganatos betegségek megelõzésére szolgál. Kiválóan alkalmazható bõrbetegségek és májgyulladás esetén is.

Összetétele:
Porcukor, kalcium citrát, kálcium karbonát, magnézium citrát, magnézium karbonát, vitaminos premix amely A, D és E vitaminokat tartalmaz, zöldalma szintetikus festõanyag, borsmenta aroma, segédanyagok:MKC, Ca sztearát.
A csomagolás tartalma - 20 kapszula /1,0g

Alkalmazás
• idõ elõtti öregedés
• idegrendszeri-agyi problémák
• agyi elégtelenség, depresszió, álmatlanság
• memóriazavar, szédülés, fülzúgás
• fokozott szellemi és fizikai stressz
• szív és érrendszer zavarok
• fejfájás, hipertóniás betegség
• koszorúér-betegség, véralvadási zavarok
• csontritkulás, törés, reuma, ízületi gyulladás
• növekedés-lassulás
• klimax, cukorbetegség

A kalcium részt vesz az idegimpulzusok átadásában és az izmok összehúzódásában. A kalcium biztosítja az izmok megfeszülését és elernyedését. A szervezet kalciumhiánya csontritkuláshoz és törékenységhez vezet. Kalciumhiány esetén álmatlanság, idegesség, növekvõ pulzusszám, magas vérnyomás jelentkezik.
A szerves kalcium nagyon fontos szerepet tölt be a rákmegelõzésben. A kalcium mûködésével válik aktívvá a kalmodulin - a fehérje sejtjeinek regulátora. A kalcium sejten belüli és kívüli aránya, a kalcium ionok membrán permeabilitása alapvetõ fontosságú a sejtek mitotikus aktivitásánál.

Szívvédõ hatással rendelkezik, kedvezõ hatást vált ki ritmuszavaroknál, szívkoszorúérnél, beleértve a szívizom infarktust. Javítja a szívizom oxigén ellátását, és ez által korlátozza a károsult területet. Egyidejûleg a magnézium értágító hatással is bír és elõsegíti a vérnyomás csökkenést.
Cukorbetegségnél a magnézium megakadályozza az érrendszeri szövõdményeket és javítja a hasnyálmirigy béta sejtjeinek funkcióit. A légúti rendszerek megbetegedésénél elõsegíti a hörgõk tágulását és a hörgõgörcs megszûnését.

Használati utasítás:
Felnõtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, 1 tabletta evés közben, 2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés elõtt kérje az orvos tanácsát!
Ár: 2655 Ft.-
240 pont

Olekap

Raktáron
Az Olekap hatékonyan segíti elõ az öregedési folyamat lassulását. Az Olekap étrend-kiegészítõben található A és E vitaminok, valamint a többszörösen telítetlen zsírsavak kombinációja elõsegíti a véralvadás és vérnyomás helyreállítását, meggátolja a trombózis kialakulását. Nagy koncentrátumban vannak jelen Omega3 zsírsavak, melyek csökkentik a vér koleszterinszintjét, megelõzik az érelmeszesedés kialakulását, a sejtfalak építõanyagaként szolgálnak, valamint csökkentik a krónikus gyulladások kialakulását.

Összetétele:
Írlazac-olaj, vörös pálmaolaj, szójaolaj, vitaminok A és E, antioxidáns Grindoksz 109. Kapszula héj: zselatin, glicerin, víz.
A csomagolás tartalma - 30 kapszula /0,84g

Alkalmazás
• idõ elõtti öregedés, idegrendszeri-agyi problémák
• trombózis, hipertónia, koszorúér-betegség
• szívinfarktus és a stroke
• zsíranyagcsere-problémák
• cukorbetegség, magas koleszterinszint
• Kemo- vagy sugárterápia utáni alkalmazása nagyban hozzájárul a rehabilitációhoz,
• allergiás reakciók esetén.

A tiszta vörös pálmaolaj használata nagyon hatékony cukorbetegség, elhízás, gyomor- és bélpanaszok, fekély, magas vérnyomás, az angina, a szívizom infarktus, a bõrbetegségek, csontgyulladás, katarakta ( szürke hályog ) esetén. A vörös pálmaolaj gátolja a torok-, tüdõ-, mell-, bél-, és gyomorrák kialakulását.
A szójaolaj a létszükséglethez nélkülözhetetlenül fontos, többszörösen telítetlen zsírsavat ( tokoferolt ) tartalmaz, amely egyben természetes antioxidáns is.
Tartalmaz még lecitint, amely szabályozza a koleszterin szintet. A szójaolaj javítja az anyagcserét, erõsíti az immunrendszert.

Használati utasítás: Felnõtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, 1 kapszula evés közben, 2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül. Szükség esetén ismételhetõ.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés elõtt kérje az orvos tanácsát!
Ár: 3985 Ft.-
360 pont

Ensil

Raktáron
Összetétele
Koenzim Q10 molekula, Nikotinamid, Folsav, Echinacea (kasvirág), Borostyánsav, L-karnitin, Vitaminok (B1 vitamin (tiamin); B5 (pantoténsav); B6 (pyridoxine); C; E)

Kiszerelés: 90 kapszula

Alkalmazás
• különféle típusú immunhiányok
• daganatos megbetegedések megelõzése
• súlyos sérülések és betegségek utáni rehabilitáció
• szívroham és szélütés utáni rehabilitáció
• mûtét elõtti és utáni idõszak
• ízületek és hátgerinc degeneratív megbetegedései
• légzõszervek krónikus betegségei
• bél, gyomor és húgyúti krónikus megbetegedések
• a szervezet oxidációs folyamatainak zavara
• hypovitaminose
• megnövelt fizikai leterheltség
• anyagcserezavar
• idõ elõtti öregedés megelõzése

Használati utasítás:

Felnõtteknek 1 hónapon keresztül 1-2 szem naponta evés közben.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés elõtt kérje az orvos tanácsát!
Ár: 8850 Ft.-
760 pont

Renefort Vese védõ

Raktáron
Gyulladás csökkentõ hatással van a vese mûködésére, antioxidáns, mérsékelten görcsoldó és vizelethajtó hatású. Oldja a veseköveket, amelyek húgysavból és oxálsavból termelõdik. Korlatozza a veseelégtelenség kialakulását.

Kiszerelés: 20 kapszula

Összetétele
Magnézium-oxid, vörösáfonya levél, zsurló fû, csipkebogyó kivonat, rozmaring kivonat, ascorbin sav (C vitamin), hibiszkusz kivonat, takoferol acetát(E vitamin), béta-karotin, dipidrokvertsetin, koenzim Q10, citrom sav, natrium citrát, mikrokristályos celluloz, kalcium steorat, szilícium-dioxid
A csomagolás tartalma - 20 kapszula /0,39g

Alkalmazás
• krónikus pyelonephritis (a vese súlyos bakteriális megbetegedése)
• cystitis (húgyhólyaggyulladás)
• húgykövesség
• krónikus glomerulonephritis (a vesék kétoldali, nem bakteriális gyulladása)
• nephroptosis (a vese süllyedése)
• húgyúti fejlõdési rendellenességek
• krónikus veseelégtelenség

Használati utasítás
Kiegészítõ forrásként C és E vitamin, magnézium, Arbutin, gesperedin, béta-karotin, dipidrokvertsetina, koenzim Q10.
1 kapszula evés közben, 2 alkalommal naponta.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén.
Ár: 3100 Ft.-
280 pont

REVIMITE Új szó a dietetikában

Raktáron
Az elsõ készítmény, amely étrendi mikroelemeket és egyéb tápanyagokat pótol. Pótolja a B és F vitaminokat. Antioxidáns és immunmodulációs hatással bír. Fogyás, vérszegénység fizikai és érzelmi terheléskor javasolt.

Összetétele
Fruktóz, víz, gránátalma koncentrátum, szója szósz, szójalecitin, Pektin étrend kiegészítõ, zab fû kivonat, Echinacea purpurea kivonat, zöld tea kivonat, szõlõ mag kivonat, szója izoflavon kivonat, élesztõ kivonat, száraz gyömbér, brazil ginseng, Grindszted FF M 612 étrend kiegészítõ, vas-pirofoszfát, szegfûszeg, kálium-szorbát, Nizin étrend kiegészítõ, vitaminok B3, B6, B1.

Alkalmazás
• elsõdleges és másodlagos immunhiány
• antioxidáns státusz csökkentése
• atherosclerosis (az artéria-fal megkeményedésével járó érelmeszesedés)
• cukorbetegség
• különbözõ eredetû vérszegénység
• vitamin és mikroelemek hiánya diétázás és éhezés következtében
• fokozott fizikai aktivitás

Kiszerelés: Tubusos paszta 100 g

Használati utasítás:
Kiegészítõ forrásaként, B1, B3 és B6 vitamin, vas, koffein, izoflavon, polifenol anyagok oxycinnamic és szerves savak.
Felnõtteknek 1 hónapon keresztül 1 teás kanál(10 g) 1-2 alkalommal naponta evés közben.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés elõtt kérje az orvos tanácsát!
Ár: 3985 Ft.-
300 pont

Revifort

Raktáron
Összetétele
Shii-Take, Reishi, Maitake, Cordyceps, Lángvörös kasvirág, tengeri hínár

60 kapszula

Alkalmazás
• különbözõ stádiumban lévõ daganatos betegek patológiai megelõzése komplex kezelés keretében
• különféle immunhiányok
• autoimmun betegségek (multiplex sclerosis, vesegyulladás, reuma, scleroderma, lupus (SLE), stb
• májgyulladás
• cukorbetegség
• szív-és érrendszeri patológia
• az idõ elõtti öregedés megelõzése
• anyagcserezavar

Használati utasítás:

Felnõtteknek 1 hónapon keresztül 1-2 szem naponta evés közben.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés elõtt kérje az orvos tanácsát!
Ár: 26550 Ft.-
2360 pont

Ardiliv

Raktáron
Összetétele
articsóka kivonat, szõlõlevél kivonat, eper kivonat, rezveratrol, flavonoid

Kiszerelés: 30 db kapszula

Alkalmazás
• Krónikus mérgezés
• Hepatitis
• Alkohol, kábítószer okozta májkárosodás
• a máj méregtelenítést
• Zsírmáj
• Májzsugor
• máj rák megelõzése

Használati utasítás:

Felnõtteknek 1 hónapon keresztül 1-2 szem naponta evés közben.
Ár: 3985 Ft.-
360 pont

Reviplant

Raktáron
Toxikus és daganatellenes terápia (kemoterápia, sugárkezelés) mérgezõ hatásainak csökkentése.

Kiszerelés: 200 ml

REVIPLANT segít a különbözõ mérgezések esetén is:

alkoholmérgezés;
veszélyes ipar;
antibiotikumok;
sugár terhelés;
nagyfokú környezetszennyezés.

Összetevõk:
Valin - az esszenciális aminosav. Valin szükséges az izmok anyagcseréjéhez, és a sérült szöveteket anyagcsere-folyamat fenntartásához.
Taurin - természetes aminosulfonovoy sav. Nagy koncentrációban található a szívizomban, a fehérvérsejtekben, a vázizomzatban, a központi idegrendszerben. Segíti az epe mûködését Ezért hasznos a taurin érelmeszesedésnél, ödémánál, szívbetegségnél, magas vérnyomásnál, és a hipoglikémiánál. Megakadályozza a kálium-kiválasztást a szívizomban, így segít megelõzni bizonyos szívritmus zavarokat. A taurin védõ hatást gyakorol az agyra. Segít a szorongás és izgalom, epilepszia, hiperaktivitás, görcsök kezelésénél is.

Az arginin lassítja a daganatok növekedését, beleértve a rákot, serkenti a szervezet immunrendszerét. Ez növeli a csecsemõmirigy tevékenység és méretét, amely gyártja a T - limfociták. Segít a HIV fertõzés és rosszindulatú daganatok kezelésében és a krónikus májbetegségeknél. Ondófolyadék arginint tartalmaz, férfiak meddõségének kezelésére alkalmazzák. A kötõszövet és a bõr is tartalmaz arginin, ezért hatékony a különbözõ sérülések kezelésében is. Az arginin is alapvetõ eleme az izmok anyagcseréjénak. Segít fenntartani az optimális nitrogén egyensúlyt a szervezetben, mivel részt vesz a felesleges nitrogén szállításában és ártalmatlanításában. Az arginin egyik összetevõje a sok enzimek és hormonak. Serkenti a hasnyálmirigy inzulin termelését.

Leucin - egy esszenciális aminosav, tekintettel a három elágazó aminosavat tartalmaz. Együtt védi az izomszövet és energiaforrásként szolgál. Hozzájárul a csontok a bõr és az izmok helyreállításában.Leucin szintén csökkenti a vércukorszintet és serkenti a növekedési hormon termelést.

Izoleucin - az egyik esszenciális aminosav ami szükséges a hemoglobin szintéziséhez. Stabilizálja és szabályozza a vércukorszintet és az energia folyamatokat. Szükséges a sportolók, mert növeli az állóképességet, és elõsegíti a regenerálódást.


REVIPLANT egyedülálló nemcsak Oroszországban, hanem a külföldi piacokon.
Ár: 17700 Ft.-
1560 pont

Panaksod

Raktáron
PANAKSOD szuperoxid dizmutáz (SOD) enzim forrás. Gyorsítja a normál kezelés hatását gyomor-és nyombélfekélynél.

PANAKSOD gyorsan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a fekély kialakulásának esélyét és segít megelõzni a mûtétek utáni nyálkahártya gyulladás kialakulását.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Hatásai:
- fájdalomcsillapítás különbözõ gyomorbetegségeknél (gyomorhurut, gyomorfekély, nyombélfekély, gyomornyálkahártya-gyulladás)
- kifejezetten pozitív hatást gyakorol a standard terápiára
- erõs antioxidáns hatású.

Összetevöi:

Szuperoxid dizmutáz (SOD) - egy enzim, amely biztosítja az emberi test létét oxigéndús légkörben. Antioxidáns, gyulladáscsökkentõ és tonizáló tulajdonságokkal rendelkezik. Véd az ionizáló sugárzástól, megakadályozza a szabad gyökök a kialakulását, semlegesíti a káros sugárzás és a kemoterápia káros hatásait.

Bioantioksidantny komplex (RF szabadalmi szám 2095052)

Rutin - normalizálja a hajszálerek áteresztõképességét, és gyulladáscsökkentõ hatású.

Nikotinamid (PP-vitamin) - Javítja a szénhidrát-anyagcserét, amelynek értágító hatása van.
Segíti a bél, hasnyálmirigy, máj mûködését és elõsegíti a vérképzést.
Ár: 9295 Ft.-
750 pont

Pangluin

Raktáron
I . és II. cukorbetegség hatékony kezelésére készült természetes alapanyagokból. Javítja a hasnyálmirigy béta-sejt termelését. Megakadályozza a cukorbetegség okozta érrendszeri elváltozásokat. Mérsékelten vércukorszint csökkentõ hatású.

Javaslat:

• lipid és a szénhidrát anyagcsere rendellenességei
• csökkent glukóz tolarencia
• I és II típusú cukorbetegség
• véralvadás zavarai
• kapilláris törékenység
• a diabétesz szövõdményeként a lábon
• agyban és a retinán kialakuló angiopathya


Kiszerelés: 120 ml

Összetevõk:

édes gyökér
gotu kola
ördögcérna

Alkalmazása:

felnõtteknek és 14 évesnél idõsebb gyermekeknek napi egy alkalommal 1 kávéskanál evés közben. A kúra idõtartalma 1 hónap. Évente 3 - 4 alkalommal ismételhetõ.

Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

Tárolás:

gyermekektõl elzárva, száraz, fénytõl védett helyen, hõmérséklet maximum +25C°. Tárolás során az üveg alján üledék keletkezhet. Használat elõtt felrázandó. A felbontott üveget tároljuk hûtõszekrényben.

Szavatossági idõ: a gyártástól számított 2 év.
Ár: 3985 Ft.-
360 pont

Retisil

Raktáron
Fáradt szeme szindróma, a retina degenerációja, látóideg sorvadás, szürkületi és éjszakai látás zavar.

Kiszerelés: 120 ml

Javaslat:
• fáradt szeme szindróma
• cyclospasm
• a retinát érintõ diabetikus angiopathya és arteriosclerosis
• a retina degenerációja
• látóideg sorvadás
• szürkületi és éjszakai látás zavar

Összetevõk:
• csipkebogyó
• csalán
• édes gyökér
• fekete áfonya
• vörös áfonya
• citromfû
• zöld tea
• szõlõmag
• cink

Alkalmazása:

Felnõtteknek és 14 évesnél idõsebb gyermekeknek napi két alkalommal 1 kávéskanál evés közben. A kúra idõtartalma 1 hónap. Évente 3 - 4 alkalommal ismételhetõ.

Ellenjavallat:

Egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

Tárolás:

Gyermekektõl elzárva, száraz, fénytõl védett helyen, hõmérséklet maximum +25C°. Tárolás során az üveg alján üledék keletkezhet. Használat elõtt felrázandó. A felbontott üveget tároljuk hûtõszekrényben.
Ár: 3985 Ft.-
360 pont

Kanakor

Raktáron
A KANAKOR javítja a szívizom szöveteinek oxigén ellátását, csökkenti a vérszegénység kialakulásának lehetõségét, csökkenti a szív ritmuszavar elõfordulási gyakoriságát, segít normalizálni a vér reológiai tulajdonságait, az artériákat és a hajszálereket rugalmassá teszi, csökkenti a szívizom terhelését.

Kiszerelés: 120 ml

Javallat:

• Koszorúér betegség
• Érelmeszesedés
• Fokozott véralvadás
• Kóros ér törékenység
• Hypertonia
• Különbözõ eredetû szívizom gyulladás
• Szívizom elhalás
• Szívritmus zavar
• Stroke és szívroham megelõzése

Alkalmazása:

felnõtteknek és 14 évesnél idõsebb gyermekeknek napi egy alkalommal 1 kávéskanál evés közben. A kúra idõtartalma 1 hónap. Évente 3 - 4 alkalommal ismételhetõ.
Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

Tárolás:

gyermekektõl elzárva, száraz, fénytõl védett helyen, hõmérséklet maximum +25C°. Tárolás során az üveg alján üledék keletkezhet. Használat elõtt felrázandó. A felbontott üveget tároljuk hûtõszekrényben.

Szavatossági idõ: a gyártástól számított 2 év.

A készítmények nem gyógyszerek!
A szer használata elõtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.
Ár: 3985 Ft.-
360 pont

ActiMAN - A férfiasság motorja

Raktáron
Acti M A N. Nagyon sok komponensbõl álló potencia növelõ készítmény. Javítja a férfiak húgyi-nemi rendszerének teljes mûködését. Javítja a sperma érésének procedúráit, valamint azok mozgási sebességét, az ejakuláció mennyiségét és minõségét. Csökkenti a dugulásokat, gyulladásos szindrómákat. Elõsegíti a véráramlást a barlangos üregeiben a nemi szervnek. Akadályozza a prosztatanagyobbodás esélyét.


Javasolt alkalmazási területek:
• erekció funkció zavarok
• krónikus prosztata zavarok
• libidó csökkenés
• korai megömlés
• ejakuláció minõség és mennyisége csökkenése
• terméketlenség
• prosztatarák megelõzése

Kiszerelés: 30 db kapszula
Ár: 3985 Ft.-
350 pont
-----------------------------------------------------

Onkofond Alapítvány termékei

Összesen: 3

Ensil Onkofond

Raktáron
Kizárólag csak az Onkofond alapítványi tagok rendelhetik meg ezt a kedvezményes terméket.
Ár: 4425 Ft.-
100 pont

Revifort Onkofond

Raktáron
Kizárólag csak az Onkofond alapítványi tagok rendelhetik meg ezt a kedvezményes terméket.
Ár: 13275 Ft.-
300 pont

Reviplant Onkofond

Raktáron
Kizárólag csak az Onkofond alapítványi tagok rendelhetik meg ezt a kedvezményes terméket.
Ár: 8850 Ft.-
200 pont
----------------------------------------------

Mezotel

Összesen: 6

Mezotel (120 ml)

Raktáron
Összetétele: víz, fruktóz, grapefruit koncentrátum, kolin-bitartrat, “szépségformula” bio-adalék (szárított Gotu Kola és Goji keveréke), ezüst-kolloid koncentrátum, nátrium benzoát, kálium szorbát
Kiszerelés: 120 ml

Alkalmazás
• Normalizálja és erõteljesen növeli az idegsejtek energia potenciálját, így optimalizálja az agyi tevékenységet.
• Javítja a memóriát, koncentrációt és fokozza a kognitív funkciókat az agyban.
• Növeli az ellenállást a túlterheltséggel, stresszel, kimerültséggel szemben
• Erõteljesen fokozza a szellemi és fizikai aktivitást
• Lassítja az öregedés folyamatát
• Antioxidáns hatású, és immunerõsítõ


Használati utasítás: Felnõtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, egy teáskanállal evés közben, 1-2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül. Szükség esetén ismételhetõ.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén
Ár: 3985 Ft.-
360 pont

Mezotel Beauty (120 ml)

Raktáron
Összetétele: víz, fruktóz, fekete ribizli koncentrátum, kolin-bitartrat, “szépségformula” bio-adalék (szárított Gotu Kola és Goji keveréke), ásványi premix amely tartalmaz vasat, cinket, rezet, mangánt, szelént és jódot, ezüst-kolloid koncentrátum, nátrium benzoát, kálium szorbát.
Kiszerelés: 120 ml

Alkalmazás
• Növeli a szervezet ellenálló képességét
• Optimalizálja a spermium termelést és a tesztoszteron-szintézist
• Vitaminok tekintetében: biztosítja a megfelelõ anyagcserét
• Szabályozza a peptidek mûködését, a DNS szintézist, ezáltal pedig a sejtosztódási folyamatokat
• Segíthet a meddõség gyógyításában.
• Segít a prosztatapanaszok elhárításában.
• Meggyorsítja a belsõ és külsõ sebek gyógyulását.
• Eltünteti a körmökrõl a fehér foltokat.
• Fokozza a növekedést és a szellemi frissességet
• Csökkenti a koleszterin lerakódásokat
• Hozzájárul a mentális zavarok kezeléséhez.
• Lassítja az öregedés folyamatát
• Antioxidáns hatású, és immunerõsítõ
• Onkológiai betegségek megelõzésére is ajánlott


Használati utasítás: Felnõtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, egy teáskanállal evés közben, 1-2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül. Szükség esetén ismételhetõ.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Azok a személyek, akik pajzsmirigy betegségekkel szenvednek, endokrinológus véleményét kérjék ki.
Ár: 4870 Ft.-
440 pont

Mezotel Neo (120 ml)

Raktáron
Összetétele
víz, fruktóz, meggy koncentrátum, kolin-bitartrat, “szépségformula” bio-adalék (szárított Gotu Kola és Goji keveréke), ásványi premix amely tartalmaz vasat, cinket, rezet, mangánt, szelént és jódot, ezüst-kolloid koncentrátum, resveratrolt, nátrium benzoát, kálium szorbát.
Kiszerelés: 120 ml

Alkalmazás
• Csökkenti a vér koleszterinszintjét
• Megakadályozza az érelmeszesedést
• Szabályozza, optimalizálja a zsíranyagcserét
• Jótékony hatással van a bõrre, serkenti a kollagén szintézist
• A nõi hormonok funkcióit javítja
• Csökkenti a csontritkulás veszélyét
• Megelõzi a szklerózist
• Infarktus és stroke megelõzésére
• Szívinfarktus és a stroke után
• Lassítja az öregedés folyamatát
• Antioxidáns hatású, és immunerõsítõ
• Onkológiai betegségek megelõzésére

Használati utasítás:Felnõtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, egy teáskanállal evés közben, 1-2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül. Szükség esetén ismételhetõ.
Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Azok a személyek, akik pajzsmirigy betegségekkel szenvednek, endokrinológus véleményét kérjék ki.
Ár: 5755 Ft.-
520 pont

Mezotel hajra, fejbõrre (50 ml)

Raktáron
Összetétele:
Tisztított víz, NRE-4, bio antioxidáns komplexum ”Neovitin”, propilenglikol, glicerin, bojtorján, komló, csalán kivonatok, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, pantenol, tejsav, bor sav, nátrium-karboxi-metil-celluloz, Parfüm kompozició, metilizotiazolinon, metilclorizotiazolinon, EDTA.

Alkalmazása és hatása
• serkenti a haj növekedését
• megakadályozza a korai õszülést és a hajhullást
• megakadályozza a korpásodást
• erõsíti hajhagymákat
• rugalmassá teszi a haj szerkezetét
• újjáépíti a fejbõr szerkezetét

Használati utasítás: Vigyen fel a megtisztított bõrre 2-3 ml mesotelt, és masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be teljes felszívódásig. Alkalmazza naponta, 3 hónapon át!
Ár: 3985 Ft.-
360 pont

Mezotel arc, dekoltázs (50 ml)

Rendelés alatt
Összetétele:
Tisztított víz, NRE-4, bio antioxidáns komplexum ”Neovitin”, propilenglikol, Glicerin, rozmaring kivonat, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, Pantenol, tejsav, Citrom sav, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, Parfüm kompozíció, metilizotiazolinon, metilclorizotiazolinon, EDTA.

Alkalmazása és hatása
• stimulálja a kollagén, elasztin termelést
• csökkenti a ráncok mélységét
• hatékonyan hidratál
• helyreállítja bõr rugalmasságát
• újjáépíti a bõr szerkezetét

Használati utasítás: Vigyen fel a megtisztított bõrre 2-3 ml Mesotelt, és masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be teljes felszívódásig. Alkalmazza naponta, 3 hónapon át!
Ár: 3985 Ft.-
360 pont

Mezotel egész testre (50 ml)

Raktáron
Összetétele:
Tisztított viz, NRE-4 , bio antioxidáns komplexum ”Neovitin”, propilenglikol, glicerin, tejsav, zsurló, aralia, articsóka kivonatok, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid,pantenol, borostyánkõsav, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, parfüm kompozició, metilizotiazolinon, metilclorizotiazolinon, EDTA..

Alkalmazása és hatása
• korrigálja a bõrhibákat
• újjáépíti a bõr szerkezetét
• helyreállítja bõr rugalmasságát
• visszaállítja a bõr nedvesség tartalmát
• kisimítja, megfiatalítja a bõrt
• optimalizálja a mikrocirkulációt és a sejt-anyagcserét.
• anti-cellulit hatású


Használati utasítás: Vigyen fel a megtisztított bõrre 2-3 ml mesotelt, és masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be teljes felszívódásig. Alkalmazza naponta, 3 hónapon át!
Ár: 3985 Ft.-
360 pont

---------------------------------------------------

Folyékony peptidek

Összesen: 19

PK01 Komplex peptid a szív és érrendszer kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-3, A-7, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, rozmaring illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• érelmeszesedés megelõzésére
• magas vérnyomás megelõzésére
• infarktus és stroke megelõzésére
• szívinfarktus és a stroke után
• postinfarct rehabilitáció

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK02 Komplex periférikus és központi idegrendszer kezelésére

Rendelés alatt
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-5, glicerin,bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, grépfruit illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• agyi szklerózis és stroke megelõzésére
• stroke utáni rehabilitáció
• az idegrendszer gyulladásos és degeneratív betegségei

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK03 Komplex peptid az immunrendszer kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-6, glicerin,bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, levendula és jázmin illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon,

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• várható élettartam növelése
• immunrendszer patológiai korrekciója
• a szervek és szövetek regenerációja
• onkológiai betegségek

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK04 Komplex peptid a porcok, ízületek kezelésére

Rendelés alatt
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-4, A-6, glicerin,bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid,propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, szegfûszeg illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• arthrosis (porckopás)
• arthritis (ízületi gyulladás)
• osteochondrosis (csontritkulás)
• reuma

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK05 Komplex peptid a csontok kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-4, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, citrom illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon

Alkalmazás
• korai öregedésé megelõzésére
• törések
• csontritkulás

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK06 Komplex peptid a pajzsmirigy kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-2, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi,PEG-40,ricinusolaj, zsálya illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• anyagcsere problémák
• nodularis (csomós) és diffúz strúma (megnövekedett pajzsmirigyhormon-igény)
• mérgezõ és toxikus golyva
• csökkent vagy fokozott pajzsmirigymûködés
• Hashimoto-thyreoiditis (a pajzsmirigy alulmûködése, amely a pajzsmirigy krónikus és fájdalommentes gyulladásához és végeredményben halálhoz vezet)
• pajzsmirigy ciszta
• mastopathia (jóindulatú emlõdaganat)

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK07 Komplex peptid a hasnyálmirigy kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-1, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, boróka illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedésé megelõzésére
• krónikus hasnyálmirigy-gyulladás
• diabetes mellitus (cukorbetegség)
• csökkent glükóz tolerancia
• cukorbetegség szív- és érrendszeri szövõdményei

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK08 Komplex peptid a máj és epe kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexumA-7, glicerin,bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, narancs illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedésé megelõzésére
• anyagcserezavar
• elhízás
• biliáris dyskinesia (akaratlan mozgás)
• cholecystitis (epehólyag-gyulladás)
• mérgezés
• krónikus mérgezés (vegyi anyagok, gyógyszerek, alkohol)
• krónikus vagy akut májgyulladás
• májzsugorodás

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK09 Komplex peptid a férfibetgségek kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-3, A-5, A-7, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, fahéj illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• krónikus prosztatagyulladás
• BPH (a prosztata jóindulatú megbetegedése)
• meddõség,
• merevedési zavar

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK10 Komplex peptid a nõi betegségek kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-3, A-5, A-6, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, szantálfa illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére,
• krónikus adnexitis (petefészek gyulladás, kismedencei gyulladás)
• menstruációs funkció zavar
• klimax
• csökkent libidó
• meddõség
• méh-mióma
• mastopathia (jóindulatú emlõdaganat)

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK11 Komplex peptid a vese és húgyuti szervek kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-3, A-6, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, teafa illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon,

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• krónikus vesemedence-gyulladás
• interstitialis nephritis (vesegyulladás a vesecsatornák körüli szövetben)
• glomerulonephritis (vesék kétoldali, nem bakteriális gyulladása)
• vesekõ
• krónikus veseelégtelenség

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK12 Komplex peptid a tüdõ- és légzõszervrendszer kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-3, A-4, A-6, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, borsmenta illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• krónikus bronchitis (krónikus hörghurut)
• tüdõtágulás
• légúti allergia
• asthma bronchiale (hörgõ asztma)

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK13 Komplex peptid a bõr kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-3, A-4, A-6, A-8, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, jázmin illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• javítja a bõr színét, tónusát, szerkezet elváltozásait
• minden bõrbetegség, esetén

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK14 Komplex peptid a vénák kezelésére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-3, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, levendula illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• trombózis
• visszér
• aranyér
• thrombophlebitis (mélyvénás trombózis),
• vénás trombózis miatt kialakult fekély

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK15 - Vese és húgyhólyag

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-6, A-8, A-11, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, majoránna illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás:
• korai öregedés megelõzésére
• veseelégtelenség megelõzésére
• krónikus pyelonephritis (vesemedence és a vese gyulladása), cystitis
• glomerulonephritis (vesék kétoldali, nem bakteriális gyulladása)
• húgykövesség
• húgyuti anomáliák kialakulása esetén
• nephroptosis (vesesüllyedés)

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK16 - Gyomor és emésztõrendszer

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-1, A-6, A-7, A-9, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, narancs illóolaj, ylang-ylang illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• étkezési zavarok
• gyomorhurut
• gastroduodenitis (a gyomor és a bél gyulladás)
• gyomorfekély
• onkológiai, patológia megelõzés

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK17 - Szem és a látás szervrendszere

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-3, A-5, A-10, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, kamilla illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• retinopathia, (a retina nem gyulladásos eredetû degeneratív betegsége a háttérben állhat magas vérnyomás és cukorbetegség )
• retina leválása és degenerációja
• optika atrophia (szemsorvadás)
• kezdeti stádiumban lévõ glaukóma és a szürkehályog
• az üvegtest patológiája
• cyclospasm - akkomodációs görcs (iskola myopiának is nevezik). "A szem folyamatosan közelre alkalmazkodik a sugárizmok fokozott mûködése miatt"

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK18 – Hallószervek

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-3, A-4, A-5, A-16, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid,propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, fenyõ illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• kezdeti szakaszban lévõ szenzorineurális hallásvesztés (dobhártya-perforációból adódó halláskárosodás)
• középfülgyulladás és következményei
• dobhártya károsodás
• fül sérülés, agyrázkódás

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

PK19 - Meteorológiai változásokra érzékenyek és szívbetegek részére

Raktáron
Összetétele: desztilált víz, peptides komplexum A-3, A-5, A-14, glicerin, bioantioxidáns komplexum ”Neovitin”, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, propilenglikol, xantán-gumi, PEG-40, ricinusolaj, borsmenta illóolaj, fenyõ illóolaj, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Alkalmazás
• korai öregedés megelõzésére
• idõjárásra való érzékenység esetén
• migrének
• szívkoszorúér
• szívelégtelenség
• szívizomgyulladás
• szívizom distrophia (izomsorvadás)

Peptides komplexumok használati utasítása: 4-6 cseppet az alkar belsõ vénás részére dörzsölünk teljes felszívódásig
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 4130 Ft.-
360 pont
---------------------------------------------------

Citogének (Szintetikus kapszulás) bioregulátorok

Összesen: 6

Vezugen

Raktáron

A VEZUGEN egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely normalizálja az erek funkcionális állapotát. Klinikai vizsgálattal igazolták a vezugen megelõzõ és gyógyító hatását - a szív, agyi és alsó végtagi érelmeszesedésben szenvedõ betegeknél, - különbözõ szervekben és szövetekben elõforduló károsodott mikrokeringés esetén, - érzelmi stresszben szenvedõknél, - valamint idõs és szenilis betegek érrendszeri megbetegedéseinél.
A vezugen használatával javul a vérkeringés a különbözõ szövetekben, így más gyógyszerek alkalmazása mellett hozzájárul a kezelés hatékonyságának növeléséhez.

Kiszerelés: 20 kapszula

Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben
Ellenjavallatok: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén.
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 8850 Ft.-
500 pont

Kartalaks

Rendelés alatt
A KARTALAKS egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely hozzájárul a porc és mozgásszervi rendszer normalizációjához. Klinikai vizsgálattal igazolták a kartalaks megelõzõ és gyógyító hatását olyan betegek esetében, - akiknél gerinc osteochondrosist, osteoarthritist, csontritkulást diagnosztizáltak, - olyanoknál, akik különbözõ sérüléseket és töréseket szenvedtek, - valamint idõs és szenilis betegek esetében, a gerinc és az ízületek szklerotikus és degeneratív folyamatainak megelõzésére. A kartalaks alkalmas fájdalomcsillapításra, valamint növeli az érintett ízületek mozgékonyságát.

Kiszerelés: 20 kapszula

Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben
Ellenjavallatok: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén.
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 8850 Ft.-
500 pont

Kristagen

Raktáron
A KRISTAGEN egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely hozzájárul az immunrendszer normalizálásához. Klinikai vizsgálattal igazolták a kristagen megelõzõ és gyógyító hatását olyan betegek esetében, - akiknél fertõzõ betegségeket követõen károsodott az immunrendszer, - sugárkezelésben, kemoterápiában részesültek, - érzelmi stressznek vannak kitéve, - ahol különbözõ szervezetet károsító tényezõ jöhet szóba (beleértve a környezeti, éghajlati, földrajzi tényezõket, és az ion-sugárzást), - valamint idõs és szenilis betegeknél az immunrendszer mûködésének fenntartására. A kristagen használható az astheniás (erõtlenség) szindróma tüneteinek csökkentésére, amely a másodlagos immunhiány egyik jellemzõje, normalizálja az immunológiai mutatókat a perifériás vérben, javítja az általános közérzetet és szedése mellett csökkenhet a fertõzések szövõdményeinek elõfordulása.

Kiszerelés: 20 kapszula

Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben
Ellenjavallatok: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén.
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 8850 Ft.-
500 pont

Ovagen

Raktáron
Az OVAGEN egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely hozzájárul a gyomor- és béltraktus mûködésének normalizálásához. Klinikai vizsgálattal igazolták az ovagen megelõzõ és gyógyító hatását - a hepatitis különbözõ fajtáinál, - a sugárkezelés és a kemoterápia szövõdményeinek megelõzésére, - antibiotikumok és egyéb gyógyszerek mellékhatásainak csökkentésére, - a szervezetet károsító különbözõ tényezõk esetén (beleértve a környezeti és toxikus hatásokat is), - hiányos táplálkozás, - valamint idõs és szenilis betegeknél a máj mûködésének fenntartására. Az ovagen használata csökkenti az elvonási tüneteket, növeli az étvágyat és a teljesítményt.


Kiszerelés: 20 kapszula

Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben
Ellenjavallatok: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén.
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 8850 Ft.-
500 pont

Pinealon

Raktáron
A PINEALON egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely hozzájárul az agysejtek funkcionális aktivitásának normalizációjához. Klinikai vizsgálattal igazolták a pinealon megelõzõ és gyógyító hatását – traumatikus agysérülést, agyvérzést, és agy mûtétet követõ sérült agyfunkció esetén, - a szervezetet ért extrém pszicho-érzelmi tényezõk estén, - valamint idõs és szenilis betegeknél segít a szellemi teljesítmény megõrzésében. A pinealon javítja az agy szellemi funkcióit (memória, figyelem, stb.) olyan személyek esetében, akiknek szakmai tevékenysége nagy koncentrációt igényel. A pinealon használata segíti az alvást, oldja szorongást, a befelé fordulást és a depressziót.

Kiszerelés: 20 kapszula

Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben
Ellenjavallatok: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén.
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 8850 Ft.-
500 pont

Honluten

Raktáron
A HONLUTEN egy aminosav tartalmú peptid komplex, amely hozzájárul a légzésfunkció javításához és a hörgõk nyálkahártyájának normalizálásához. Klinikai vizsgálattal igazolták a honluten megelõzõ és gyógyító hatását - a fertõzéses és nem fertõzéses eredetû tüdõmûködés zavara esetén, - a hörgõk akut és krónikus légúti zavara esetén, - valamint idõs és szenilis betegek légzésfunkciójának fenntartására. A honluten használható a köhögés és légszomj gyakoriságának csökkentésére, valamint a nyálelválasztás szabályozására.

Kiszerelés: 20 kapszula

Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben
Ellenjavallatok: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén.
A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosunk véleményét!
Ár: 8850 Ft.-
500 pont

-------------------------------------

Reviline

Összesen: 16

RL01 Reviline Peptides Footcream (55ml)

Raktáron
Összetétel
Tisztított víz, peptides komplex A-3 és A-4, ricinusolaj, antioxidáns komplexum ”Neovitin”, viasz emulzió, glicerin-monostearát, bis-Diglyceryl poliatsiladilat-2, cyclomethicone, dimethicone, varázsmogyoró kivonat, vadgesztenye kivonat, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, metilhlorizotiazolinon, metilizotiazolinon, mentol, EDTA, trietanolamin, pasrfüm.
Kiszerelés: 55ml

Alkalmazása és hatása
• lassítja a bõr öregedését
• újjáépíti a bõr szerkezetét
• optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bõrben
• csökkenti a duzzanatot és fájdalmat a lábakban
• eltünteti a visszereket

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 5015 Ft.-
440 pont

RL01 Reviline Peptides Footcream (75ml)

Raktáron
Összetétel
Tisztított víz, peptides komplex A-3 és A-4, ricinusolaj, antioxidáns komplexum ”Neovitin”, viasz emulzió, glicerin-monostearát, bis-Diglyceryl poliatsiladilat-2, cyclomethicone, dimethicone, varázsmogyoró kivonat, vadgesztenye kivonat, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, metilhlorizotiazolinon, metilizotiazolinon, mentol, EDTA, trietanolamin, pasrfüm.
Kiszerelés: 55ml

Alkalmazása és hatása
• lassítja a bõr öregedését
• újjáépíti a bõr szerkezetét
• optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bõrben
• csökkenti a duzzanatot és fájdalmat a lábakban
• eltünteti a visszereket

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 7670 Ft.-
560 pont

RL02 Reviline peptid -általános ránctalanító arckrém (55ml)

Rendelés alatt
Összetétel
Tisztított víz, peptides komplexum A-4, szorbit, capri kaprinsav trigliceridek, glicerin-monosztearát, hydromoist plus, xantán-gumi, karraginat, glukóz, jojoba-, és Oliva olaj, antioxidáns komplexum ”Neovitin”, cyclomethicone, dimethicone, sztearin, emulgeáló viasz, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, metilhlorizotiazolinon, metilizotiazolinon, bisabolol, édes mandula kivonat, akrilátok, kopolimer, citrom sav, trietanolamin, parfüm.
Kiszerelés: 55ml

Alkalmazása és hatása
• eltünteti a sápadtságot és széppé varázsolja az arcszínt
• erõsen hidratálja, kisimítja és megfiatalítja a bõrt
• jelentõsen csökkenti a ráncok mélységét
• újjáépíti a bõr szerkezetét, és rugalmassá teszi azt
• optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bõrben, lassítja a bõr öregedését
• csökkenti a duzzanatokat

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta arcbõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig
Ár: 6345 Ft.-
520 pont

RL03 Reviline peptid anti-aging éjjeli arckrém (55ml)

Raktáron

Összetétel:
Tisztított víz, peptides komplexum A-6, kokoat, bioflavolipides komplexum Aktivin, glicerin, olíva olaj, PEG-30, dipoligidroksistearat, betain, szorbitán isostearate, hidrogénezett ricinusolaj, cerezin, méhviasz, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, metilhlorizotiazolinon, metilizotiazolinon, hidrolizált kallogén, E vitamin, titán dioxid, magnézium szulfát, EDTA, parfüm.
Kiszerelés: 55ml


Alkalmazása és hatása
• újjáépíti a bõr szerkezetét
• rugalmassá teszi a bõrt
• optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bõrben
• lassítja a bõr öregedését, hidratál
• kisimítja és megfiatalítja a bõrt
• salaktalanít, méregtelenít
• jelentõsen csökkenti a ráncok mélységét

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta arcbõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 5460 Ft.-
480 pont

RL04 Reviline peptid anti-aging nappali arckrém (55ml)

Raktáron
Összetétel:
Tisztított víz, peptides komplexum A-6, szója és oliva olaj, antioxidáns komplexum ”Neovitin", glicerin, etilhexil kokoat, sztearin, viasz emulzió, glicerin-sztearát-citrát, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon, kakaó vaj, hidrolizált kallogen, panthenol, E vitamin, kopolimer gidroksietilakrilat és nátrium akriloildimetiltaurat, xantán-gumi, citrom sav,
trietanolamin, parfüm.
Kiszerelés: 55ml

Alkalmazása és hatása
• jelentõsen csökkenti a ráncok mélységét
• feszessé és rugalmassá teszi a bõrt
• eltünteti a sápadtságot és széppé varázsolja a bõr színét
• lassítja a bõr öregedését, hidratál
• kisimítja és megfiatalítja az arcbõrt

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta arcbõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 5460 Ft.-
480 pont

RL05 Reviline peptid pure skin arckrém (35ml)

Raktáron
Összetétel:
Tisztított víz, peptides komplex A-3, édesgyökér-kivonat, Betulavit fakéreg, glicerin-monosztearát, sztearát DEG, bis-Diglyceryl poliatsiladilat-2, sztearin, etilhexil kokoat, hamamelis kivonat, szõlõmag olaj, emulgeáló viasz, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, metilhlorizotiazolinon, metilizotiazolinon, trietanolamin, dimethicone, parfüm.
Kiszerelés: 55ml

Alkalmazása és hatása
• lassítja a bõr öregedését
• erõsen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bõrt
• újjáépíti a bõr szerkezetét
• erõteljesen javítja a vérkeringést
• csökkenti a duzzanatokat és a sötét karikákat a szem környékén
• eltünteti az arcon és nyakon kialakult értágulatokat (érhálókat)

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta arcbõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 3690 Ft.-
320 pont

RL06 Reviline peptid anti-aging fiatalító testápoló (55ml)

Raktáron
Összetétel
Tisztított víz, peptides komplex A-6, kaprilil metikon, propilén-glikol, antioxidáns komplexum ”Neovitin”, szorbit, glicerin monostearát, etilhexil kokoat, alkohol, kakaóvaj, olívaolaj, gitseril sztearát, citrát, emulgeáló viasz, cyclomethicone, dimethicone, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon, xantán-gumi, EDTA, trietanolamin, parfüm.
Kiszerelés: 55ml

Alkalmazása és hatása
• lassítja a bõr öregedését
• erõsen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bõrt
• újjáépíti a bõr szerkezetét
• segíti a zsírégetést
• optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét
• kisimítja és megfiatalítja a bõrt

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 4575 Ft.-
400 pont

RL07 Reviline peptid arckrém zsíros, pattanásos, aknés bõrre (35ml)

Raktáron
Összetétel
Tisztított víz, peptides komplex A-6, nyírfakéreg kivonat Betulavit, zsálya kivonat, kamilla és körömvirág, glicerin monostearát, sztearát DEG, bis-Diglyceryl poliatsiladilat-2, stearin, etilhexil kokoat, homoktövis olaj, emulgeáló viasz, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, metilclorizotiazolinon, metilizotiazolinon, trietanolamin, parfüm.
Kiszerelés: 55ml

Alkalmazása és hatása
• lassítja a bõr öregedését
• optimalizálja a mikro-cirkulációt és az anyagcserét a bõrben
• normalizálja a zsíros bõrt
• szabályozza a bõr nedvesség egyensúlyát
• megelõzi és eltünteti a pattanásokat, méregtelenít
• megelõzi a mitesszerek kialakulását

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta arcbõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 3690 Ft.-
320 pont

RL08 Reviline peptid anticellulit testápoló (55ml)

Raktáron
Összetétel
Tisztított víz, peptides komplex A-7, olivaolaj, antioxidáns komplexum ”Neovitin”, természetes koffein, szójaolaj, glicerin, etilhexil kokoat, propilén-glicol, sztearát DEG, stearin, viasz emulzió, cayenne bors kivonat, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, metilhlorizotiazolinon, metilizotiazolinon, kakaóvaj, Fucus kivonat, kopolimer gidroksietilakrilat nátrium akriloildimetiltaurat, xantán-gumi, parfüm.
Kiszerelés: 55ml


Alkalmazása és hatása
• lassítja a bõr öregedését
• optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét
• méregtelenít
• eltünteti a narancsbõrt, elõsegíti a zsírégetést
• visszaállítja a bõr rugalmasságát
• kisimítja és megfiatalítja a bõrt

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 4575 Ft.-
400 pont

RL09 Reviline peptid anti-aging testápoló hegek, terhességi csíkok, striák ellen (55ml)

Raktáron
Összetétel
Tisztított víz, peptides komplex A-4, olivaolaj, antioxidáns komplexum ”Neovitin”, szorbit, szójaolaj, etilhexil kokoat, propilén-glicol, sztearát DEG, glicerin, stearin, viasz emulzió, sütõtök kivonat, metilparoben, propilparoben, imidazolidinyl karbamid, metilklorizotiazolinon, metilizotiazolinon, kakaóvaj, inulin-lauril-karbamát, xantán-gumi, trietanolamin, akrilátok, kopolimer, parfüm.
Kiszerelés: 55ml

Alkalmazása és hatása
• lassítja a bõr öregedését
• erõsen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bõrt
• optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bõrben
• eltünteti a narancsbõrt, terhességi csíkokat, hegeket, striákat
• elõsegíti a zsírégetést, méregtelenít,
• kisimítja és megfiatalítja a bõrt

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 5015 Ft.-
440 pont

RL12 Peptides tápláló kézkrém

Raktáron
Összetevõk:
Tisztított víz, peptid komplexek: A-3, A-4, A-6, etilhexil kokoat, Cyclomethicone, glicerin, bioantioksidantny komplex "Neovitin" Ÿ, sorbitanizostearat, hidrogénezett ricinusolaj, Cerezin, méhviasz, shea vaj, panthenol, PEG-30 dipoligidroksistearat, fenoxietanol a Ethylhexylglycerin, Bisabolol, ezüst-citrát, E-vitamin, retinol-palmitát, magnézium-szulfát, EDTA, Parfüm.

Hatása:
• lassítja a bõr öregedési folyamatát
• javítja a mikro keringést
• méregtelenít
• segíti a zsírégetést
• javítja a bõr rugalmasságát
• simító hatású

Kiszerelés 75 ml.

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 5900 Ft.-
520 pont

RL10 Peptides intenzív szemránckrém

Raktáron
Összetevõk:
Tisztított víz, peptid komplexek: A-3, A-4, A-6, olívaolaj, Ceteareth-2, Ceteareth-21 PPG/PEG-4/14 dimetikon, etilhexil kokoat, capri capric triglicerid-, szorbit, bioantioksidantny komplex "Neovitin» Ÿ, kakaóvaj, faggyú, viasz emulzió, glicerin monosztearát, Cyclomethicone, Phenoxyethanol a Ethylhexylglycerin, eyebright kivonat, articsóka kivonat, ezüst-citrát, Dimethicone, Parfüm.

Hatása:

• Hidratál
• Javítja a bõr szerkezetét
• Simítja a szem körüli ráncokat

Kiszerelés: 35 ml

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

RL11 Peptides szem körüli regeneráló krém

Raktáron
Összetevõk:
tisztított víz, peptid komplexek: A-1, A-3, A-4, A-6, glicerin, capri-capric trigliceridek, bioantioksidantny komplex "Neovitin» Ÿ, szõlõmag olaj, kakaóvaj, olívaolaj, glicerin monosztearát , cyclomethicone, Dimethicone, kivonatok concoctions, boszorkány mogyoró kivonat, faggyú, viasz emulzió, fenoxietanol a Ethylhexylglycerin, élesztõkivonat, fény-diffúziós pigmentek alapján csillám, bárium-szulfátot és titán-dioxid, trietanolamin, citromsav, xantán gumi, nátrium-citrát ezüst akrilát kopolimer és C10 -30 alkil, parfüm kompozitsiya.Sostav: tisztított víz, peptid komplexek: A-1, A-3, A-4, A-6, glicerin, capri-capric trigliceridek, bioantioksidantny komplex "Neovitin» Ÿ, szõlõmag-olaj, olaj kakaó, olívaolaj, glicerin monosztearát, cyclomethicone, Dimethicone, kivonatok concoctions, boszorkány mogyoró kivonat, faggyú, viasz emulzió, fenoxietanol a Ethylhexylglycerin, élesztõkivonat, fény-diffúziós pigmentek alapján csillám, bárium-szulfátot és titán-dioxid, trietanolamin, citromsav, xantán gumi, citrát ezüst kopolimer és a C10-30 alkil-, illat.

Hatása:
• élénkíti a fáradt szemet
• csökkenti a szemalatti duzzanatokat, táskákat
• segít a bõr pigmentációjának szabályozásában
• segít megõrizni a bõr nedvességtartalmát és puhaságát
• simítja a szemkörüli ráncokat

Kiszerelés: 35 ml

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 4130 Ft.-
360 pont

RL13 Hiperérzékeny bõrre 35 ml

Raktáron
Összetevõk: tisztított víz, a peptid-komplex, A-6, a nyírfakéreg kivonat "Betulavit» ®, dimetikon, kivonatok a zsálya, kamilla,
Calendula, propilén-glikol, méhviasz, glicerin, PEG-40 ricinusolaj, glicerin monosztearát, viasz emulzió
homoktövis olaj, bis-diglitseril poliatsiladipat-2, paraffin, fenoxietanol a ethylhexylglycerin citrát, ezüst,
levendula illóolaj, butil-hidroxi-toluol.

Hatása:
• lassítja az öregedési folyamatokat a bõrben
• csökkenti a bõr allergiás reakcióit
• Csökkenti az érzékenységet különbözõ irritáló tényezõkkel szemben
• csökkenti a gyulladást és az irritációt
• növeli a bõr hosszú távú védõ funkciójátHasználati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 3690 Ft.-
320 pont

RL14 Peptides nyugtató testápoló száraz bõrre

Raktáron
Összetevõk: Tisztított víz, peptid komplexek: A-4, A-6; bioantioksidantny komplex "Neovitin» ®,
olívaolaj, szójaolaj, foszfát, PEG-400, szõlõmag olaj, méhviasz,
bis-diglitseril poliatsiladipat-2, Cyclomethicone, etilhexil Cocoate, sztearin, fenoxietanol a ethylhexylglycerin,
kopolimer hidroxi-és nátrium-akriloildimetiltaurata kámfor, metilnikotinat, parfüm, ezüst-citrát, butil-hidroxi-toluol.

Hatása:
• lassítja az öregedési folyamatokat a bõrben
• nyugtatja és táplálja a száraz, irritált bõrt
• csökkenti a bõr érzékenységét a nap, a hideg és egyéb irritáló tényezõkkel szemben
• biztosítja a bõr hosszú távú hidratáltságát
• fenntartja az egészséges és ápolt megjelenéstHasználati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 5900 Ft.-
520 pont

RL 15 Lábápoló krém (55 ml)

Raktáron
Összetevõk: Tisztított víz, peptid komplexek: A-3, A-4, A-6; etilhexil Cocoate, szorbit, kakaóvaj,
olívaolaj, emulgeáló viasz, glicerin monosztearát, glicerin, propilénglikol, cyclomethicone,
glicerin-sztearát citrát, bioflavolipidny komplex "Aktivitin", Gotu Kola kivonat, cetil-alkohol,
fenoxietanol a ethylhexylglycerin, aloe vera gél, allantoin, xantán gumi, EDTA,
Parfüm, Triethanolamine, citrát, ezüst-, butil-hidroxi-toluol.

Hatása:
• lassítja az öregedési folyamatokat a bõrben
• javítja a mikrókeringést
• serkenti a bõrsejtek megújulását
• lágyítja a száraz, érdes bõrt, segít bõrkeményedések eltüntetésében
• visszaadja a bõr rugalmasságát, frissességét és puhaságát
• elõsegíti a törések gyógyulását
• megakadályozza a tyúkszem kialakulását

Használati utasítás
Kis mennyiségû krémet vigyünk fel a tiszta bõrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig.
Ár: 4575 Ft.-
400 pont

---------------------------------------------------------------------------

Kompliment bõr krémek

Összesen: 4

Revitalizáló kompliment

Raktáron
A "REVITALIZÁLÓ KOMPLIMENT" szabályozza a bõr melanin szintézisét, antioxidáns hatással rendelkezik.

Hatása:
• lassítja a bõr öregedési folyamatát
• stimulálja a bõr sejtjeinek anyagcseréjét
• segíti a bõr természetes regenerálódását
• kiküszöböli a bõrt ért kedvezõtlen tényezõk negatív hatását: levegõszennyezés, stressz, napsugárzás, éghajlatváltozás
• visszaállítja a bõr természetes nedvesség és pH szintjét
• megõrzi a bõr vitalitását és fiatalságát

Az alkalmazás módja: reggel és/vagy este egy gyenge masszázs a megtisztított arcra és nyakra.

A krém természetes, élettanilag aktív epiphysis (tobozmirigy) peptid komplexet tartalmaz.

A tobozmirigy peptidek - szabályozzák az anyagcserét és fokozzák a bõrsejtek fehérjeszintézisét, magas antioxidáns hatással rendelkeznek, normalizálják a bõr lipid-peroxidációt ami segít kiküszöbölni a bõrt ért negatív külsõ (légszennyezés, fokozott napsugárzás, intenzív fizikai aktivitás, sérülés) és belsõ (érzelmi stressz) káros hatásokat.

Kiszerelés 50 ml.
Ár: 8850 Ft.-
500 pont

Intenzív kompliment

Raktáron
Az „INTENZÍV KOMPLIMENT” erõsíti és szabályozza a bõr ereinek permeabilitását (áteresztõképesség), növeli a bõr turgorját (rugalmasságát).

Hatása:
• táplálja a bõrsejteket
• visszaállítja a bõr természetes védekezõ rendszerét
• serkenti és aktiválja a bõr sejtek tevékenységét, felgyorsítja a megújulás folyamatát, ami abban nyilvánul meg, hogy javul az arcszín, csökken az arc érhálósodása, a bõr frissebb és rugalmasabb less
• lassítja az öregedés folyamatát

Az alkalmazás módja: reggel és/vagy este egy gyenge masszázs a megtisztított arcra és nyakra.

A krém természetes, élettanilag aktív ér peptid komplexet tartalmaz.

Az ér peptidek - szabályozzák az érfalak anyagcsere folyamatát, normalizálják a vascularis tónust, megakadályozzák a vér koleszterin koncentrációjának növekedését, és a hypercoagulopathia kialakulását, helyreállítják a környezeti tényezõk és érzelmi stressz okozta csökkent mikrocirkulációt a szervekben és szövetekben.

Kiszerelés 50 ml.
Ár: 8555 Ft.-
500 pont

Regeneráló kompliment

Raktáron
Hatása:
• segíti a bõrsejtek gyorsabb regenerálódását
• lassítja a bõr öregedési folyamatát
• kifejezett gyulladás gátló és nyugtató hatása van
• akadályozza a bõr irritácót
• növeli bõr rugalmasságát, hidratál, eltünteti a finom ráncokat, csökkenti a közepes és mély ráncok mélységét
• visszaállítja a bõr víz- és ásványianyag-egyensúlyát, intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít
• sejtmegújító hatása van, növeli a bõr védelmi mechanizmusát

Az alkalmazás módja: reggel és/vagy este egy gyenge masszázs a megtisztított arcra és nyakra.

A krém természetes, élettanilag aktív csecsemõmirigy peptid komplexet tartalmaz.

A csecsemõmirigy peptidek - serkentik a szövet regenerációját, a szövet-specifikus fehérjék szintézisét, a sejtek proliferációs és metabolikus aktivitását, gyorsítják a különbözõ szövetek sejtmegújulását, stimulálják a sejtek és a kötõszövetek funkcióját, erõsítik a bõr kollagén szerkezetét, javítják rugalmasságát, gyulladáscsökkentõ hatásuk van, felgyorsítják a sebgyógyulást, antioxidáns, immunstimulációs és stresszoldó hatásuk van.

Különösen ajánlott gyulladt, érzékeny és irritábilis bõrre.
Kiszerelés 50 ml.
Ár: 8555 Ft.-
500 pont

Bõrfeszesítõ komlpiment

Raktáron
A „BÕRFESZESÍTÕ KOMPLIMENT” erõsíti a bõr kollagén szerkezetét és az elasztikus rostokat.

Hatása:
• javítja a bõr rugalmasságát, erõsíti az arc kontúrjait, és bõrfeszesítõ hatása van
• megelõzi az arc és a nyak bõr struktúrájának elváltozásait
• helyreállítja a bõr felszínét, és fokozza a bõr védekezõképességét
• növeli a bõr rugalmasságát és javítja a tónusát
• lassítja az öregedés folymatát

Az alkalmazás módja: reggel és/vagy este egy gyenge masszázs a megtisztított arcra és nyakra.

A krém természetes, élettanilag aktív porc peptid komplexet tartalmaz.

A porc peptidek - szabályozzák a kötõszövet metabolikus folyamatát, stimulálják a fibroblasztok és a keratinociták regenerációját, megakadályozzák a bõr kollagén szerkezetének destruktív elváltozásait.

Kiszerelés 50 ml.
Ár: 8555 Ft.-
500 pont
------------------------------------------------------------------------

Teák

Összesen: 22

Agnimax (Immunrendszer és méregtelenítés) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Érezhetõ antioxidáns- és immunerõsítõ tulajdonsággal bír. Felgyorsítja a szervezet energetikai és biokémiai folyamatait.
Elõsegíti a toxinok elégetését a szervekben és a szövetekben. Ösztönzi a regenerációs folyamatokat. Helyreállítja az emésztést.

Összetétele: zöld tea, borsmenta, fahéj, kardamom, édeskömény, gyömbér
Ár: 2655 Ft.-
240 pont

Vedomix (emésztõrendszer) 25 filtert tartalmaz

Rendelés alatt
Segíti az emésztést, a kiválasztódást, felszívódást, a gyomor- és bélmozgás folyamatait. Egyensúlyba hozza a biokémiai és energetikai folyamatokat. Elõsegíti a béltoxinok elégetését és a salakmentesítést. Érezhetõ antioxidáns, és immunerõsítõ tulajdonsággal bír. Ösztönzi a szövetek regeneráló folyamatát és lassítja az öregedést. Súlycsökkentõ hatású.

Összetétele: zöld tea, gyömbér, kardamom, kivonat
Ár: 2655 Ft.-
240 pont

Gelmax (Immunrendszer és méregtelenítés) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Érezhetõ immunerõsítõ- és parazita ellenes tulajdonsággal bír. Elõsegíti a paraziták távozását a szervezetbõl, valamint helyreállítja a gyomor- és bélrendszer, illetve a máj mûködését. Ösztönzi a méregtelenítési folyamatokat, csökkenti a szervezet parazitái által kiváltott allergiás reakciókat.

Összetétele: zöld tea, gyömbér, ezüsttövis kéreg, ánizsmag, szegfûszeg.
Ár: 2655 Ft.-
240 pont

Relanorm (Idegrendszer) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Normalizálja az idegrendszer funkcióit. Az idegrendszer érzékenységi szintjét növelve, védelmet nyújt a különféle külsõ, zavaró tényezõkkel szemben, mint például a stressz. Növeli a stabilitást a fizikai- és pszicho emocionális nyomással szemben. Egyensúlyba hozza az idegrendszer ingerlési és tompulási folyamatait. Helyreállítja az alvás és ébrenlét ciklikusságát. Megkönnyíti az alvást, egyenletessé és méllyé teszi azt.

Összetétele: zöld tea, szegfûszeg, bazsalikom, fahéj, édesgyökér
Ár: 2655 Ft.-
240 pont

Aktoforsz (Erõs méregtelenítés) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Elõsegíti a máj anyagcsere- és méregtelenítõ funkcióinak normális mûködését. Normalizálja a zsíranyagcserét, javítja az érfalak sejtellátását, valamint a szervek és szövetek mikrocirkulációs paramétereit. Antioxidáns, és enyhe vérnyomáscsökkentõ hatása van. Csökkenti az érelmeszesedés kialakulásának kockázatát.
Javallat: vasoneurosis, magas vérnyomás, és az érelmeszesedés minden fajtája esetén.

Összetétele: zöld tea, borsmenta, csipkebogyó, áfonya levél, nyírfa levél kivonat
Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Alvenorm (Tüdõ és légúti szervek) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Immunerõsítõ, görcsoldó és gyulladás gátló hatása van. A légzõszervek mûködését javítja, hozzájárul a váladék felszakításához és a köpet eltávolításához. Csökkenti a tüdõ maradandó károsodásának lehetõségét. Ösztönzi a hörgõk csillós hámjának sejtregenerációs folyamatát.
Javallat: krónikus hörghurut, tüdõtágulás, tüdõasztma valamint a tüdõgyulladás utáni lábadozás idõszakában.

Összetétele: zöld tea, szegfûszeg, levendula virágzat, fehérmályva gyökér, csipkebogyó, hársfavirág kivonat
Ár: 2215 Ft.-
200 pont
>

Amiroton (Immunrendszer) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Érezhetõ antioxidáns- és immunerõsítõ, gyulladásgátló- és reparatív tulajdonsággal bír. Javallott krónikus mérgezésnél, súlyos betegség és mûtétek utáni idõszakban, akut mérgezések esetében, a gyomor- és bélrendszer krónikus megbetegedései esetén, valamint légúti- és húgyúti szervek betegségeinél.

Összetétele: zöld tea, gyömbér, borsmenta, lándzsás útifû levél, édesgyökér, orbáncfû.
Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Bilinorm (Máj és epe) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Javítja a máj-méregtelenítõ és fehérjeképzõ funkcióit . Csökkenti a mérgezési tüneteket, valamint a máj jobb felsõ negyedének "nehéz" érzését. Enyhe gyulladáscsökkentõ, görcsoldó és epevédõ hatással rendelkezik. Lassítja a máj elzsírosodását és a májzsugort.
Javallat: májgyulladás, epeúti dyskinesia, súlyosbodás nélküli krónikus epehólyag-gyulladás,valamint , a vegyszerek-, alkohol- és gyógyszerek hatása következtében kialakult krónikus mérgezés.

Összetétele: zöld tea, csalán levél, calamus gyökér, cickafark gyógynövény, lenmag


Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Defemaksz (Vastagbél) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Elõsegíti a gyomor és a bélmozgás folyamatait. Csökkenti a medence vénás pangását és az aranyér kialakulásának lehetõségét.
Könnyíti a bélsár mozgást a vastagbélben és az anális szfinkteren keresztül. Lassítja hemorrhoidal (aranyér) vénák és a csomók növekedését. Alkalmazható aranyér és székrekedés esetén.

Összetétele: zöld tea, koriander mag, cickafark gyógynövény, senna levél, ezüsttövis kéreg
Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Dianorm (Gyomor és emésztõrendszer) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Érezhetõ védõ és reparatív hatást nyújt a gyomor és nyombél nyálkahártya számára. Elõsegíti a hasnyálmirigy enzim termelést. Javítja az emésztést, csökkenti a gyomortáji fájdalmakat. Javallott: gyomorhurut, nyombélgyulladás, gyomor- és nyombélfekély, krónikus hasnyálmrigy gyulladás esetén.

Összetétele: zöld tea, gyömbér, fehérmályva gyökér, kapor, édesgyökér
Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Ájurvédikus tea ananász ízben (Immunrendszer, emésztõrendszer, testsúly-szabályozás) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Ez a tea sorozat javasolt az immunrendszer, emésztõrendszer, és a testsúly szabályozására. Javítják az emésztõrendszer mûködését, méregtelenítõ hatásuk van, csökkentik a zsírok felszívódását a bélben. Segít megszabadulni a szennyezõdésektõl és méreganyagoktól. Enyhén hashajtó hatásuk van.
Javasoljuk a bél mikro-flórájának normalizálására és a testsúly korrekciójára.

Összetétele: zöld tea, szudáni rózsaszirom, lenmag, kapor mag, thallus lominari, alekszandriai levél, folyékony aroma: ananász, száraz aroma: ananász
Ár: 1770 Ft.-
160 pont

Árjuvédikus tea meggy ízben - 25 filtert tartalmaz

Raktáron

Ez a tea sorozat javasolt az immunrendszer, emésztõrendszer, és a testsúly szabályozására. Javítják az emésztõrendszer mûködését, méregtelenítõ hatásuk van, csökkentik a zsírok felszívódását a bélben. Segít megszabadulni a szennyezõdésektõl és méreganyagoktól. Enyhén hashajtó hatásuk van.
Javasoljuk a bél mikro-flórájának normalizálására és a testsúly korrekciójára.

Összetétele: zöld tea, szudáni rózsaszirom, lenmag, kapor mag, thallus lominari, alekszandriai levél, folyékony aroma: meggy, száraz aroma: meggy
Ár: 1770 Ft.-
160 pont

Árjuvédikus tea szamóca ízben - 25 filtert tartalmaz

Raktáron

Ez a tea sorozat javasolt az immunrendszer, emésztõrendszer, és a testsúly szabályozására. Javítják az emésztõrendszer mûködését, méregtelenítõ hatásuk van, csökkentik a zsírok felszívódását a bélben. Segít megszabadulni a szennyezõdésektõl és méreganyagoktól. Enyhén hashajtó hatásuk van.
Javasoljuk a bél mikro-flórájának normalizálására és a testsúly korrekciójára.

Összetétele: zöld tea, szudáni rózsaszirom, lenmag, kapor mag, thallus lominari, alekszandriai levél, folyékony aroma: áfonya, száraz aroma: áfonya
Ár: 1770 Ft.-
160 pont

Ájurvédikus tea citrom ízben - 25 filtert tartalmaz

Raktáron

Ez a tea sorozat javasolt az immunrendszer, emésztõrendszer, és a testsúly szabályozására. Javítják az emésztõrendszer mûködését, méregtelenítõ hatásuk van, csökkentik a zsírok felszívódását a bélben. Segít megszabadulni a szennyezõdésektõl és méreganyagoktól. Enyhén hashajtó hatásuk van.
Javasoljuk a bél mikro-flórájának normalizálására és a testsúly korrekciójára.

Összetétele: zöld tea, szudáni rózsaszirom, lenmag, kapor mag, thallus lominari, alekszandriai levél, folyékony aroma: citrom, száraz aroma: citrom
Ár: 1770 Ft.-
160 pont

Árjuvédikus tea áfonya ízben - 25 filtert tartalmaz

Raktáron

Ez a tea sorozat javasolt az immunrendszer, emésztõrendszer, és a testsúly szabályozására. Javítják az emésztõrendszer mûködését, méregtelenítõ hatásuk van, csökkentik a zsírok felszívódását a bélben. Segít megszabadulni a szennyezõdésektõl és méreganyagoktól. Enyhén hashajtó hatásuk van.
Javasoljuk a bél mikro-flórájának normalizálására és a testsúly korrekciójára.

Összetétele: zöld tea, szudáni rózsaszirom, lenmag, kapor mag, thallus lominari, alekszandriai levél, folyékony aroma: áfonya, száraz aroma: szamóca
Ár: 1770 Ft.-
160 pont

Korgiton (Szív és érrendszer) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Szabályozza az érrendszer mûködését, illetve a szívizom és érfal anyagcseréjét. Csökkenti a szívizomra nehezedõ nyomást, valamint a vérnyomást. Javallott vasoneurosis, érelmeszesedés, 1. és 2. stádiumú magas vérnyomás, szívkoszorúér betegség esetén. Csökkenti az infarktus és a stroke kockázatát.

Összetétele: zöld tea, lándzsás útifû levél, levendula virágzat, csalán levél, csipkebogyó.
Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Nasztronorm (Mentális egészség) 25 filtert tartalmaz

Raktáron

Nyugtató hatása van, stressz-ellenes tulajdonságokkal bír. Növeli a jókedvet és az önbizalmat.
Javallat: fizikai és szellemi túlterheltség, elhúzódó stressz állapot, magas ingerlékenység, mentális betegség, neurózis, depresszió és alvászavar esetén.

Összetétele: zöld tea, melissa, gyömbér, bazsalikom, levendula virágzat, Leonurus gyögynövényfû
Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Pangiton (Hasnyálmirigy) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Csökkenti a hasnyálmirigyre nehezedõ nyomást és segíti a szöveteket a glukóz ártalmatlanításában. Enyhe mértékben csökkenti a vércukorszintet. Megelõzi a cukorbetegség és a diabéteszes angiopátia kialakulását. Szabályozza az inzulin- és emésztõ enzim termelés folyamatait. Enyhíti a hasnyálmirigy-gyulladással járó tüneteket.

Összetétele: zöld tea, áfonya hajtások, cickafark gyógynövény, kamilla virág, levendula virág, eukaliptusz level
Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Refronorm (Nõi urogenitális rendszer) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Görcsoldó, fájdalomcsillapító és vérzéscsillapító hatással rendelkezik. Elõsegíti a nõi urogenitális rendszer normális mûködését. Elõsegíti a hormonális és érzelmi egyensúly kialakulását. Csökkenti a menstruációs vérzés mennyiségét és a menstruációs fájdalmat. Könnyít a változókorral járó tüneteken (pl. hõhullám).
Javallat: krónikus petevezeték és petefészek gyulladás, nem rendszeres, nehéz és fájdalmas menstruáció, menstruáció elõtti szindróma, mellgyulladás és klimax esetén.

Összetétele: zöld tea, hibiszkusz, cickafark gyógynövény, levendula virág, lándzsás útifû levél, borsmenta levél
Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Tesztronorm (Férfi urogenitális rendszer) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Szabályozó hatást gyakorol a férfi urogenitális rendszerre. Prosztata megnagyobbodás esetén, mérsékli a húgyhólyagban kialakult pangást. Javítja a prosztata sejtjeinek ellátását. Erõsíti a libidót és növeli a férfi nemi szervének vérellátottsági szintjét. Emeli a szexuális élményt.
Javallat: krónikus prosztatagyulladás, merevedési zavar és kezdeti stádiumban lévõ prosztata

Összetétele: zöld tea, gyömbér, Cinquefoil gyökér, kardamom mag, zöldség zöldje, ezüsttövis kéreg
Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Flonorm (Vese és húgyuti szervek) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Elõsegíti a húgyúti szervek normális mûködését. Mérsékelt vizelethajtó, görcsoldó és gyulladáscsökkentõ hatással rendelkezik. Helyreállítja a vizelet fizikai és kémiai egyensúlyát, növelve a só és egyéb lerakódások húgyúti feloldását. Javallat: krónikus vesemedence-gyulladás, ciszta, vesekõ esetén.

Összetétele: zöld tea, reszelt citromhéj, borsmenta, áfonya levél, medveszõlõ level
Ár: 2215 Ft.-
200 pont

Hondromix (Mozgásrendszer) 25 filtert tartalmaz

Raktáron
Ösztönzõleg hat a máj mûködésére. Elõsegíti a porcszövet-regeneráló tényezõk kialakulását. Elõsegíti az ízület sejttáplálását, csökkenti a csontkopás és csontgyulladás okozta duzzanatot.
Javallat: Használható osteochondrosis és minden reumatikus betegség esetén.

Összetétele: zöld tea, borsmenta, zsurló fû, kurkuma, gyermekláncfû, nyírfa levél kivonat
Ár: 2215 Ft.-
200 pont
----------------------------------------------------------

Szájápolási készítmények

Összesen: 5

REVIDONT Ínybalzsam peptidekkel

Raktáron
Összetétele:
tisztított víz, glicerin, biooxidáns Összetétele – NEOVITIN, PEG40, ricinusolaj, etilparoben, metilparoben propilénglikolban, peptidek – A-3, A-4, A-6, akril sopolimer/S10-30, alkilakrilát, aroma, borsmenta illóolaj, nátriumhidroxid, EDTA
Kiszerelés: 15ml

Használata: különbözõ ínybetegségek megelõzésére javasolt, valamint ínyápolóként a mûfogsort használóknál. Köszönhetõen az aktív komponenseknek, valamint erõs gyulladáscsökkentõ és regeneráló hatásának, hosszan tartó védelmet biztosít az egész szájüregnek.
Ár: 2360 Ft.-
200 pont

REVIDONT Fogkrém, fogszuvasodás megelõzésére

Raktáron
Összetétele:
szorbitol, tisztított víz, hidratált szilícium-dioxid, glicerin, bioflavolipides összetevõ - “Aktivin”, nátrium-pirofoszfát, nátrium-laurilszulfát, aroma anyagok, múmijó (“sziklák könnye”), etilparaben, metilparaben propilénglikolban, nátrium monoftorfoszfát, titándioxid, nátriumkarboxi-metilcellulóz, aszpartám, szaharin
Kiszerelés: 50g

Aktív komponensek
Múmijó- természetes biostimulátor amely felgyorsítja a nyálkahártya és az íny regenerálódását.
A szilíciumdioxid és a titándioxid – korszerû polírozó anyagok, amelyek rendkívül hatékonyan tisztítják a fogakat.
A nátrium monoftorfoszfát fluor tartalmú komponens, amely megelõzi a fogszuvasodást, és erõsíti a fogzománcot.
A nátrium-pirofoszfát adalékanyag védelmet nyújt a lepedék és a szuvasodás ellen szintén. Bioflavin komplex “Aktivin” – zsálya, kamilla, levendula és orbáncfû kivonatok, melyek magas technológiával elõkészítve megõrzik a teljes természetes flavon összetevõiket, valamint vitamintartalmukat és a tanninokat.
Ár: 1920 Ft.-
160 pont

REVIDONT Fogkrém, parodontózis megelõzésére

Raktáron
Összetétele:
szorbitol, tisztított víz, hidratált szilícium-dioxid, glicerin, szilfa kivonat – “betulavit”, nátrium-laurilszulfát, aroma anyagok, kálium-pirofoszfát, nátrium-pirofoszfát, bioflavolipides összetevõ - “Aktivin”, biooxidáns összetevõ – “Neovitin”, etilparaben, metilparaben propilénglikolban, nátriumkarboxi-metilcellulóz, kálcium-glicerofoszfát, aszpartám, szaharin, titándioxid, citrom olaj, Cl19140 + Cl42090
Kiszerelés: 50g

Aktív komponensek:
A bioflavolipides összetevõ - “Aktivin” - zsálya, kamilla, levendula és orbáncfû kivonatok, melyek magas technológiával elõkészítve megõrzik a teljes természetes flavon összetevõiket, valamint vitamintartalmukat és a tanninokat.
A szilíciumdioxid és a titándioxid – korszerû polírozó anyagok, amelyek rendkívül hatékonyan tisztítják a fogakat.
A pirofoszfátok védelmet nyújtanak a lepedék lerakódás és a baktériumok ellen, ezzel megelõzve a fogszuvasodást.
A biooxidáns összetevõ – “Neovitin”, ginzeng kivonat, és a “Betulavit”- szilfakivonat, mindkettõ antioxidáns és gyulladáscsökkentõ hatásúak.
Ár: 1920 Ft.-
160 pont

Peptides ajak balzsam (matt)

Raktáron
Balzsam megvédi az ajkakat az agresszívkörnyezeti hatásokkal szemben, ami téli szezonban különösen fontos. Tökéletesen hidratálja és lágyítja az ajkat. Segít a gyulladásos betegségek megelõzésében.
UF (UV)-védelem.

Összetevõk:
A peptid-komplex-3 erõsíti a hajszálerek falait, és javítja a mikrokeringést.

Peptid-komplex, A-6 regeneráló, immunstimulációs hatás, felgyorsítja a lágy szövetek helyreállítását.
Ár: 2360 Ft.-
200 pont

Peptides ajak balzsam, szájfény

Raktáron
Balzsam megvédi az ajkakat az agresszívkörnyezeti hatásokkal szemben, ami téli szezonban különösen fontos. Tökéletesen hidratálja és lágyítja az ajkat. Segít a gyulladásos betegségek megelõzésében.
UF (UV)-védelem.

Összetevõk:
A peptid-komplex-3 erõsíti a hajszálerek falait, és javítja a mikrokeringést.

Peptid-komplex, A-6 regeneráló, immunstimulációs hatás, felgyorsítja a lágy szövetek helyreállítását.
Ár: 2360 Ft.-
200 pont
---------------------------------------------------------------------------

Dekoratív kozmetika

Összesen: 2

Peptides Fekete Szempilla Festék

Raktáron
A PETID LASHES peptideket tartalmazó barna színû szempillaspirál. A kényelmesen használható keféjével minden egyes szempilla külön festhetõ, ettõl tekintete világossá és kifejezõvé válik. A szempillaspirál peptid tartalmának köszönhetõen táplálja a szempillákat, javítja struktúrájukat, csökkenti a töredezést és aktívan hozzájárul növekedésükben, megújulásukban.

A PETID LASHES peptideket tartalmazó szempillaspirál használata megõrzi a szempillák szépségét, egészségét miközben tekintetét ellenállhatatlanná teszi.

Aktív összetevõk:
Neovitin ® bio-anti-oxidációs komplex – szabadalommal védett technológia, amely a ginzeng gyökér sejtanyagra gyakorolt biokultivációs hatásának köszönhetõen kifejezetten aktív hatás érhetõ el. A Neovitin aktív összetevõi nem csak az antioxidáns enzimek termelõdését segítik a szervezetben, hanem egyidejûleg az interferonét is. Ez gátolja a sejtek membránjaiban létrejövõ lipid-peroxidációs reakciót, erõsíti a szöveteket, így növelve a szervezet adaptív erõforrásait.
Ár: 3245 Ft.-
250 pont

Peptides Barna Szempilla Festék

Raktáron

A PETID LASHES peptideket tartalmazó barna színû szempillaspirál. A kényelmesen használható keféjével minden egyes szempilla külön festhetõ, ettõl tekintete világossá és kifejezõvé válik. A szempillaspirál peptid tartalmának köszönhetõen táplálja a szempillákat, javítja struktúrájukat, csökkenti a töredezést és aktívan hozzájárul növekedésükben, megújulásukban.

A PETID LASHES peptideket tartalmazó szempillaspirál használata megõrzi a szempillák szépségét, egészségét miközben tekintetét ellenállhatatlanná teszi.

Aktív összetevõk:
Neovitin ® bio-anti-oxidációs komplex – szabadalommal védett technológia, amely a ginzeng gyökér sejtanyagra gyakorolt biokultivációs hatásának köszönhetõen kifejezetten aktív hatás érhetõ el. A Neovitin aktív összetevõi nem csak az antioxidáns enzimek termelõdését segítik a szervezetben, hanem egyidejûleg az interferonét is. Ez gátolja a sejtek membránjaiban létrejövõ lipid-peroxidációs reakciót, erõsíti a szöveteket, így növelve a szervezet adaptív erõforrásait.
Ár: 3245 Ft.-
250 pont
------------------------------------------------------------------------

Hajápolás

Összesen: 3

PeptideCream-Mask - Haj és Fejbõr Krém

Raktáron
Haj maszk krém, amely erekbõl, porcokból és csecsemõmirigybõl származó peptideket tartalmaz. A haj maszk krém mélyen behatol a haj szerkezetébe és helyreállítja a sérült rétegeket. Aktiválja a fejbõr anyagcsere folyamatait, javítja a hajhagymák vérellátását, javítja állapotukat, serkenti a gyökerek irányába zajló anyagcserét. Serkenti a fejbõr vérellátását. Óvja a hajat az agresszív környezeti hatásokkal szemben. Biztosítja a haj egészséges fényét, a hajat táplálja, simává, selymessé, puhává teszi.

PARABEN, SODIUM LAURETH, PROPYLENE GLYCOL MENTES!!!!

160 ml


Használat:

Nedves hajra egyenletesen vigye fel, 15-20 percig hagyja hatni. Langyos vízzel alaposan öblítse le. Minden napos használatra. Szemmel való érintkezést kerülje. Ha szembe került bõ vízzel öblítse ki. A legjobb hatás elérése érdekében használja együtt a PeptideShampoo ® készítménnyel.
Ár: 4870 Ft.-
400 pont

Peptide Shampoo - Minden Típusú Hajhoz Használható Sampon

Raktáron
Minden típusú hajhoz használható sampon, amely erekbõl, porcokból és csecsemõmirigybõl származó peptideket tartalmaz. A sampon összetevõi lágy mosást biztosítanak, és nem károsítják a haj fehérje struktúráját. A sampon kiváló tisztító és enyhe zsírtalanító hatása mellett, fenntartja a fejbõr optimális savszintjét. Alkalmas a fejbõr betegségeinek megelõzésére. Rendszeres használatával helyreáll a haj sérült struktúrája, egészséges megjelenést, rugalmasságot és teltséget kölcsönöz.

PARABEN, SODIUM LAURETH, PROPYLENE GLYCOL MENTES!!!!

155 ml.


Használat:

Nedves hajra tegyen egy keveset, masszírozza be, hogy jó habos legyen. Langyos vízzel alaposan öblítse le. Minden napos használatra. Szemmel való érintkezést kerülje. Ha szembe került bõ vízzel öblítse ki.
Ár: 3985 Ft.-
300 pont

PeptideBalsam - Öblítõ Haj Balzsam

Raktáron
Öblítõ haj balzsam, amely porcokból és csecsemõmirigybõl származó peptideket tartalmaz. Az öblítõ haj balzsam növeli a sampon hatékonyságát, táplálja a hajat és biztosítja a folyadékpótlást. Erõsíti a haj struktúráját, helyre állítja a hajszálak belsõ felépítését, a haj lágyabb lesz, ugyanakkor erõsebb és tartósabb, visszakapva a természetes ragyogást.

PARABEN, SODIUM LAURETH, PROPYLENE GLYCOL MENTES!!!!

155 ml


Használat:

Nedves hajra vigyen fel egy keveset, masszírozza be, 3-5 percig hagyja hatni. Langyos vízzel alaposan öblítse le. Minden napos használatra. Szemmel való érintkezést kerülje. Ha szembe került bõ vízzel öblítse ki. A legjobb hatás elérése érdekében használja együtt a PeptideCream-Mask ® készítménnyel.
NPCRIZ_Termekek_komplex_alkalmazasa.pdf

Pdf olvasó:  http://get.adobe.com/reader/

http://peptidek.uw.hu/hanganyag-linkek.doc

http://peptidek.uw.hu/az-orosz-abc.doc

http://peptidek.uw.hu/peptidekrol-kicsit-bovebben-01.html


Ez az oldal nem Webáruház!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe